Veilige asbestsanering in Overijssel

Contact opnemen

Is in uw pand asbest geconstateerd? Laat het verwijderen door Toon Kolenbrander uit Bornerbroek. Gaat u verbouwen of moet er iets gesloopt worden? Bij woningen gebouwd voor 1994 is er vaak asbest gebruikt, bijvoorbeeld op daken. Wanneer asbestvezels vrijkomen zijn ze schadelijk voor de gezondheid. Is er asbest geconstateerd in uw huis? Laat de asbestsanering over aan Toon Kolenbrander Containerverhuur - Sloopwerken.

Asbestverwijderingstraject

Asbest is schadelijk voor de volksgezondheid en dient daarom veilig en vakkundig verwijderd te worden. Asbest is tot 1993 vrij toepasbaar geweest, waardoor we asbest nog vaak tegenkomen bij renovaties of totaalsloop. Toon Kolenbrander kan voor u het gehele asbestverwijderingstraject verzorgen:

  • Asbestinventarisatie conform SC-540 (extern)

  • Asbestverwijdering conform SC-530

  • Vrijgave na verwijdering door onafhankelijk laboratorium

Bekijk onze projecten

Asbestvrijcontrole

Toon Kolenbrander Containerverhuur - Sloopwerken is sinds 1994 bekend met asbestverwijdering. Tijdens de asbestsanering melden wij onze werkzaamheden vooraf bij de arbeidsinspectie en KOMO. Zij inspecteren op een onaangekondigd tijdstip of we de asbestsanering volgens de wettelijk verplichte regels uitvoeren. Na de asbestverwijdering controleert een onafhankelijk laboratorium onze werkzaamheden. Zij moeten het gebied schoon en asbestvrij verklaren voor u het weer kunt betreden.
Asbest kan zowel binnen als buiten worden aangetroffen. Voor beide plekken is een andere aanpak vereist voor de asbestsanering.

Asbestsanering buiten

De gevaarlijke asbestvezels bevinden zich bij deze werkzaamheden veelal in golfplaten, dakbeschot en verontreinigde grond. Ook na een brand kan asbest zijn vrijgekomen. Voor deze asbestsanering zetten we het werkgebied af voor we aan de slag gaan.

Asbestsanering binnen

Is er binnen asbest geconstateerd, dan bouwen we voor de sanering een containment. Deze wordt onder druk aangebracht om te garanderen dat de asbestvezels zich niet verder verspreiden in het gebouw. Pas na het plaatsen van het containment beginnen we met de asbestsanering.

Maak een afspraak

Toon Kolenbrander Containerverhuur - Sloopwerken
 Pepershaar 2A 
7627 NH Bornerbroek

KvK 52072347

Privacyverklaring

Contactgegevens

  074 - 384 16 55 

 074 - 384 18 65

 info@toonkolenbrander.nl

Openingsuren 

Maandag 07:30 - 17:00

Dinsdag 07:30 - 17:00

Woensdag 07:30 - 17:00

Donderdag 07:30 - 17:00

Vrijdag 07:30 - 17:00

Zaterdag 08:00 - 13:00

Bel Toon Kolenbrander voor sloopwerk, grondwerk, puinrecycling, containerverhuur en asbestsanering.