Mobiele puinrecycling in heel Overijssel

Contact opnemen

Toon Kolenbrander uit Bornerbroek geeft puin een nieuwe bestemming. Wij zetten onze mobiele puinbreker in bij diverse sloopprojecten om recyclinggranulaten te produceren. Deze kunnen onder meer worden gebruikt in de wegenbouw en de betonindustrie.

Puinrecycling op locatie

Puinrecycling op locatie

Onze puinbrekers zijn mobiel. Het afval hoeft dus niet eerst ergens anders naartoe vervoerd te worden voor het kan worden gebroken. De recycling vindt plaats op iedere gewenste locatie, waar het puin wordt afgezeefd tot de gewenste korrelgrootte. Wij leveren menggranulaten voor een korrelgrootte van 0 - 31,5 mm tot 0 - 20 mm. Het resterende betongranulaat, dat overblijft na het breken van het puin, kan dienen als grindvervanger in de betonindustrie. Ook zijn de granulaten bruikbaar voor wegenbouw. 


De puinbrekers van Toon Kolenbrander voldoen aan de KOMO-richtlijnen en CE-markering. Dit houdt in dat wij recyclinggranulaten produceren conform de milieueisen en de civieltechnische eisen. Eerder werden onze puinbrekers ingezet door aannemers, Rijkswaterstaat, recyclingbedrijven, provincies en de betonindustrie.

Uiteenlopende sloopprojecten

Uiteenlopende sloopprojecten

Toon Kolenbrander is gespecialiseerd in het uitvoeren van uiteenlopende sloopprojecten in heel Overijssel. Wij slopen gebouwen totaal tot aan de onderkant van de funderingen of kelders. Hierbij verzorgen wij ook de afvoer van de uitkomende materialen. U moet hierbij denken aan het slopen van woonhuizen, stallen en fabriekshallen. 


Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren kunnen wij onze machines voorzien van sorteerknijpers, vergruizers en sloophamers. Toon Kolenbrander beschikt over een zogenaamde kaakbreker, waarmee gesorteerd beton- en metselwerkpuin gerecycled wordt tot menggranulaat van 0 - 31,5 mm. Menggranulaat wordt gebruikt als verhardingslaag onder bestratingen of betonvloeren. De granulaten worden geproduceerd onder certificaat BRL 2506. Dat betekent dat door een zorgvuldig acceptatiebeleid en een constante kwaliteitscontrole tijdens het productieproces onze granulaten voldoen aan de hoogste normen, zoals het Bouwstoffenbesluit.

Toon Kolenbrander Containerverhuur - Sloopwerken
 Pepershaar 2A 
7627 NH Bornerbroek

KvK 52072347

Privacyverklaring

Contactgegevens

  074 - 384 16 55 

 074 - 384 18 65

 info@toonkolenbrander.nl

Openingsuren 

Maandag 07:30 - 17:00

Dinsdag 07:30 - 17:00

Woensdag 07:30 - 17:00

Donderdag 07:30 - 17:00

Vrijdag 07:30 - 17:00

Zaterdag 08:00 - 13:00

Bel Toon Kolenbrander voor sloopwerk, grondwerk, puinrecycling, containerverhuur en asbestsanering.