Veilig en vakkundig slopen in Overijssel

Contact opnemen

Moet er een pand worden afgebroken? Laat het sloopwerk over aan Toon Kolenbrander uit Bornerbroek. Het vakmanschap dat bij sloopwerken komt kijken is aanzienlijk. Een goede uitvoering start met nauwkeurige berekeningen en inventarisaties van de risico’s. De veiligheid van omwonenden moet worden gegarandeerd en vrijgekomen afvalstoffen moeten op een milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd. Essentieel is daarbij de inzet van vakkundige mensen en het juiste materieel. Toon Kolenbrander kan u daarbij helpen. Slopen… een vak apart.

Schoon sloopwerk

Toon Kolenbrander Containerverhuur - Sloopwerken werkt voor aannemers, projectontwikkelaars, overheden, particulieren en woningbouwverenigingen. De aanvragen zijn verschillend van aard: van totaalsloop van een woning of agrarische schuur tot aan een fabriekscomplex of bedrijfspand! Bij het starten van een sloop wordt er eerst een werkplan opgesteld. Daarna wordt de sloop gestart door eerst al het asbest te verwijderen op een veilige manier.


Het vrijkomende bouw- en sloopafval wordt tijdens de sloop gelijk gesorteerd. 

Goede sloopmaterialen zoals dakpannen, balken, planken en kozijnen worden door ons opgeslagen voor de verkoop aan particulieren en bedrijven. 


Als er veel gesorteerd puin vrijkomt tijdens het slopen, zetten wij onze mobiele puinbreker in, zodat wij van het gesorteerde puin weer een bouwstof kunnen maken. Deze bouwstof is menggranulaat van 0 - 31,5 mm dat weer gebruikt kan worden voor fundatie onder bijvoorbeeld straatwerk en bedrijfshallen. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk materialen die bij het sloopwerk zijn vrijgekomen hergebruiken.

Contact

Zie ons in actie!

Op zoek naar slopers?

Zoekt u een vakkundig sloopbedrijf dat verantwoord te werk gaat en ook uw sloopafval meteen afvoert? Dan bent u bij Toon Kolenbrander Containerverhuur - Sloopwerken aan het juiste adres. Wij verzorgen sloopwerk in de regio's Bornerbroek en Almelo en in de rest van Overijssel. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag naar de mogelijkheden

Toon Kolenbrander Containerverhuur - Sloopwerken
 Pepershaar 2A 
7627 NH Bornerbroek

KvK 52072347

Privacyverklaring

Contactgegevens

  074 - 384 16 55 

 074 - 384 18 65

 info@toonkolenbrander.nl

Openingsuren 

Maandag 07:30 - 17:00

Dinsdag 07:30 - 17:00

Woensdag 07:30 - 17:00

Donderdag 07:30 - 17:00

Vrijdag 07:30 - 17:00

Zaterdag 08:00 - 13:00

Bel Toon Kolenbrander voor sloopwerk, grondwerk, puinrecycling, containerverhuur en asbestsanering.