kolenbrander sloopwerken kolenbrander container kolenbrander grondwerk
sloopwerken grondwerken puinbreken afvalcontainer puincontainer groencontainer

Moet er een pand worden afgebroken?

Laat het sloopwerk over aan Toon Kolenbrander uit Bornerbroek

Het vakmanschap dat bij sloopwerken komt kijken is aanzienlijk. Een goede uitvoering start met nauwkeurige berekeningen en inventarisaties van de risico’s. De veiligheid van omwonenden moet worden gegarandeerd en vrijgekomen afvalstoffen moeten op een milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd. Essentieel is daarbij de inzet van vakkundige mensen en het juiste materieel. Toon Kolenbrander kan u daarbij helpen. Slopen…een vak apart.

Schoon sloopwerk

Wij werken voor aannemers, projectontwikkelaars, overheden, particulieren en woningbouwverenigingen. De aanvragen zijn verschillend van aard; van totaalsloop van een woning of aggrarische schuur tot aan een fabriekscomplex of bedrijfspand! Bij het startten van een sloop word er eerst een werkplan opgesteld. Daarna word de sloop gestart door eerst al het asbest te verwijderen!

Het vrijkomende bouw en sloopafval word tijdens de sloop gelijk gesorteerd! Goede sloop materialen zoals dakpannen balkens planken en kozijnen, worden door ons opgeslagen voor de verkoop  van particulieren en bedrijven!  

Als er veel gesorteerd puin vrijkomt tijdens het slopen zetten wij onze mobiele puin breker in! Zodat wij van het gesorteerde puin. Weer een bouwstof kunnen maken! Deze bouwstof noemen wij menggranulaat 0-31,5 mm! Het mengranulaat kunt u weer gebruiken voor fundatie onder bijvoorbeeld straatwerk en besdrijfshallen!

kolenbrander sloop woning kolenbrander transporten container huren almelo rode bak
puinbreker sloopwerken grondwerken containerverhuur afvalcontainer rode container rode bak container twente puin container container huren almelo container huren hengelo rode bak enschede

Na het sloopwerk word er onze mobiele breker ingezet.

Sloopwerk grondwerken afvalcontainer puincontainer vergruizer kraan zenderen rode bak